Sommerfest i Hønefoss


/ - 1 min

BUK Hønefoss, som er ungdomsforeningen til BCC Hønefoss, arrangerte fredag 14. juli en sommerfest for 250 ungdommer fra BUK sine lokalforeninger i Hallingdal, Valdres og København.

Dagen startet med lunsj på BCC Hønefoss sitt lokale på Hvervenkastet. Etter dette var det tid for aktiviteter. Rundt 170 ungdommer var påmeldt elveseiling. Det var et fantastisk syn å se ungdommene flyte ned elva på alt fra SUP-brett til badebasseng og en stor rosa flamingo. 40 ungdommer var påmeldt tur til Kongens Utsikt, og 40 sightseeing i Hønefoss by.

Etter noen timer på aktivitetene var det rigget for en skikkelig sommerkveld på lokalet. Det startet med god mat og trosoppbyggelse. Det ble oppmuntret til å lære Jesus bedre å kjenne, og forventningene til BCC sitt internasjonale sommerstevne som startet allerede dagen etter ble bygd opp.

Etter dette var det tid for dessert og leker fra scenen. Bandet og koret hadde også forberedt en stemningsfull sommerkonsert med solister fra både Hønefoss, Hallingdal og København.

Hjertelig takk til alle frivillige fra BCC Hønefoss som har bidratt med planlegging, rigg, dekor og gjennomføring av sommerfesten. Det ble et veldig vellykket arrangement på alle måter, noe som gjenspeilet seg i de mange strålende fornøyde ungdommene som forlot lokalet denne kvelden.